Sara och Mascot

Sara och Mascot

Sara Lassen


Jag bodde i stuga 7. Jag fick jättemånga nya vänner. Sebastian var jättejobbig. Jag hade världens bästa häst!

Renee och Ronja

Renee och Ronja

Renee Granath


Jag är 11 år och är 130 lång. Jag bor i stuga nummer 7 och jag fick jättemånga kompisar tex. Sara, Karolin, Jana, Amanda, Li, Minnea, Isabell, Natalia och Anna. Hästen jag rider är bäst i världen jag trivs jättemycket här, jag vill stanna längre. =P Min häst är supersöt. Tack och hej leverpastej!

Nathalia och Solveig

Nathalia och Solveig

Nathalia Ordonez


Jag har haft en jättekul en hel vecka men min häst solveig. Och vi har badat och lekt med massor av kompisar. Jag bor i stuga 7. Och jag har tom. fått en hästkompis och det är ju såklart Solveig. Hejdå!

Minea och Mascot

Minea och Mascot

Minea Tällerdal


Jag bodde i stuga 8. Min häst världens bäst häst i världen. Vi hoppade trava, skritta och jag galopperade 2 gånger. Vi var här i en vecka. Våra ledare var bäst. Jag är 8 år. jag fick jättemånga nya vänner. Vi lekte jättemycket. Hej då!

Li och Kontusz

Li och Kontusz

Li Kullberg


Jag hade bästa hästen. jag gillade att galoppera.

Jana och Laguna

Jana och Laguna

Jana Delts


Jag är 11 år gammal, bor i stuga 7. Mina rumskompisar är Renee, Amanda och Caroline. Laguna är världens sötaste hästen i världen. Laguna är jätteduktig på att trava och är väldigt lydig.

Janika och Solveig

Janika och Solveig

Janika Tåhiima


Jag är 7 år, Jag bodde i stuga 8. Jag har världens bästa häst!

Isabella och Laguna

Isabella och Laguna

Isabella Jonsson


Det roligaste var att hoppa. jag bodde i stuga 7. Jag tyckte Emelie va bäst. Laguna va bäst!

Caroline och Pay

Caroline och Pay

Caroline Puelli


Jag är 12 år och jag tyckte att det var som roligast när när jag fick Pay i trav. han är jättetrög att få i trav. så eftersom jag fick alldeless själv i trav så kom jag fel på hindret vi skulle ta så stannade han först och hoppade sen stillastående. Det blev skumpigt, men vi klarade det! Jag bodde i stuga 7. Jag fick en ny bästis, vi ska brevväxla. Anna heter hon. Jag har badat, det tråkigaste är att jag ska åka hem.

Anna och Kontusz

Anna och Kontusz

Anna Lassen


Jag hade världens bästa häst!! Det var riktigt roligt att hoppa. Jag bodde i stuga 7. En av storstugorna. Jag är 11 år. Jag fick världens bästa kompisar och en bästis, vi ska brevväxla. Maten var bra. Det har varit kul, kul, kul! Synd att jag ska åka hem!

Amanda och Edd

Amanda och Edd

Amanda Lundin Bornström


Jag bodde i stuga 7, mina rumskompisar heter Jana, Renee, Caroline och Jag. Edd är näst bästa hästen i hela världen. Jag har galopperat 3 gånger. och travat 3 gånger och skrittat har vi ju gjort varenda dag. Jag är 10 år. Vi hade jättesnälla ledare. Maten var god. Och godiset var superbra.