Rebecka och Polon

Rebecka och Polon

Rebecka Nyström


Först hade jag Ben men han var för tjurig, Leo var för jobbig. Men sedan kom han, den mest underbara Polon. Han är pigg, liten och lite småjobbig att rida. Tack för allt!!!

Millie och Aramis

Millie och Aramis

Millie Kempff


Hej! Jag tycker det har varit jättekul här på Grällsta! Först fick jag Lenox fast han var för svår för mig! Och Tova är världens bästa lärare! Kram Millie

Matilda och Lenox

Matilda och Lenox

Matilda Borg


Det har varit jättekul på Grällsta. Jag har fått flera nya vänner! Lenox var jätterolig att rida på. Att hoppa var roligare än att rida dressyr. =P Det var lite svårt att få igång honom i galopp ibland. Det var kul att rida gymkhana, fast vi förlorade med 4 mot 1.

Klara och Leo

Klara och Leo

Klara Silverskog


Jag tyckte det var jättekul här på Grällsta och Leo var jätterolig att rida. Det roligaste var att hoppa med Leo! jag har fått jättemånga kompisar också! Och jag gillar alla hundarna men mest Valpi. Jag hoppas att pappa låter mig komma hit nästa år.

Julia och Nefretete

Julia och Nefretete

Julia Ström


Det var kul att vara på Grällsta. Jag  hade Neffe och han var bra. Det roligaste var när vi red barbacka. Det tyckte jag var kul. Det var kul att rida till hagen också. hundarna och kaninerna var söta. Jag vill inte hit nästa år!!

Josefin och Molstabergs Max

Josefin och Molstabergs Max

Josefin Nylund


Hej!! Max var jätte snabb idag, när vi red barbacka, i skogen var han ännu snabbare. Men jätte sölig när vi ska galoppera.

Hanna och Liztek

Hanna och Liztek

Hanna Nordenfors


När jag kom till Grällsta var jag jätte laddad. Först fick jag Gazela men hon blev halt när vi hade hopplektion, så jag fick Liztek istället. Liztek va bäst men Gazela va sötast.

Emilia och Maximus

Emilia och Maximus

Emilia Theorin


Den här veckan har jag ridit Musse. Han var jättesnäll men lite morgon sur. Jag delade stuga med Julia. Vi bodde i stuga 2, där spökade det. Det var jätteroligt att rida barbacka, jag ramlade av 4 gånger.

Denice och Mascot

Denice och Mascot

Denice Karlsson


När jag kom till Grällsta så var jag jätte laddad. När jag såg Mascot så blev jag jätte glad, för Mascot var bara så speciell. Det var kul =) När jag åkte hem kommer jag att sakna Mascot!!

Amanda och Helmut

Amanda och Helmut

Amanda Stridfält


Jag tycker att det har varit kul här på Grällsta Ridcenter. Speciellt med Helmut som jag red. Och Tova är en duktig lärare. Tack för allt!