Susanne och Edda

Susanne och Edda

Susanne Lindström


Min vecka på Grällsta har varit mycket rolig. Jag har haft världens bästa häst Edda, hon hoppade helt perfekt. Jag har fått många nya kompisar. Och våran ridlärare Jeanette var jättebra, hon peppade oss alla!

Moa och Adam

Moa och Adam

Moa Jagenheim


Jag hade en häst som heter Adam. Han är snäll och jätteduktig, lite seg i galoppen bara. Vår ledare heter Emmi, också jättebra. Det roligaste på lägret var att galoppera i skogen. Det gick jättefort.

Mikaela och Janua

Mikaela och Janua

Mikaela Hansson


Hej. Jag har ridit Janua på hoppläger hon är en hoppade nästan allt och hon var bara bäst. Vi hade Emmi som ledare hon är bäst.

Linn och Malwin

Linn och Malwin

Linn Rönnholm Book


När jag kom till Grällsta blev jag tilldelad Sina, men efter en lektion tyckte jag att hon var ganska långsam, så dagen efter fick jag Malwin! Han är riktigt pigg och man får använda mycket skänkel. Men annars är han världens bästa! Jag sov i stuga 8 tillsamans med 5 andra glada tjejer! Vi hade bästa ledaren Emmi, men hon blev sparkad under en hopplektion, så sista uteritten fick vi rida med Emma. Här på Grällsta är de flesta glada och snälla! =)

Jennifer och Pinia

Jennifer och Pinia

Jennifer Mäkinen


Hej! Jag har ridit Pinia på hoppläger. Hon var jättesnäll och hoppade allt. Vi hade Emmi som ledare och hon var bäst å snällast.

Emma och Zorro

Emma och Zorro

Emma Örnevik


Jag hade en jättesnäll och pigg häst som heter Zorro, Det roligaste var att få vara med alla snälla människor och djur. Våran ledare heter Emelie Winge. Hon vart skadad på en hoppträning fast hon inte red, hon blev översprungen av en häst.

Emma och Anabena

Emma och Anabena

Emma Seby


Jag hade först en ponny som hette Rusalka, men på onsdagen bytte jag häst för hon vägrade att hoppa och var väldigt busig. Anabena är världens snällaste häst och är jättebra på att hoppa. Vi hade en jättesnäll ledare som hette Emmi. I hoppning hade vi Jeanette, hon peppade oss alla. Jag hade en jätterolig vecka på Grällsta.

Emilia och Ben

Emilia och Ben

Emilia Almqvist


Hej! Jag har ridit Hazena och Ben på hopplägret. Men när Hazena fick ont i ryggen fick jag rida Ben. Det har varit en jätterolig vecka och vi hade den bästa ledaren Emmi. Ben var hoppglad men ibland lite seg. Det bästa var uteritterna när vi galopperade. =)

Cornelia och Cyganek

Cornelia och Cyganek

Cornelia Johansson Gerdtman


Hej jag är 12 år. Jag red en B-ponny som heter Cyganek. Han var ganska busig men han var jättekul att rida. Jag har varit på hopplägret. Det har varit jättekul att vara med på hopplägret. Vi har haft världens bästa ledare, hon heter Emmi. Det här ridlägret var det bästa jag har varit på. Jag kommer sakna det här lägret jättemycket!

Catharina och Alegro

Catharina och Alegro

Catharina Ehlin


Hejsan! Jag har ridit Alegro på hopplägret. Han var jätte snäll och go! Men nackdelen med han är att han sparkar andra hästar och sparkade en person, men inte med mening. Men han är världens snällaste häst i spiltan! 

Aurora och Afet

Aurora och Afet

Aurora Sanjuanello


Jag hade en underbar häst som heter Afet. Han var jättemysig i boxen och väldigt pigg och frammåt, och var hur bra som helst att hoppa. Veckan på Grällsta var jättekul, och hästarna och miljön var jättefin!

Annie och Talin

Annie och Talin

Annie Pearsson


Jag har ridit Talin – världens snällaste ponny. Super gullig! Han älskar att hoppa, gosa, springa (snabbt!), mysa, äta m.m. Han och jag (Annie) flyger över hinder! Puss och kram!