Sandra och Emiliek

Sandra och Emiliek

Sandra Berg


Hej jag heter Sandra och är 12 år. Jag hade Emil och han är super snäll men lite  busig. Våran ridlärare heter Emma och är bäst i världen. Hade först Nesz men bytte sen till Emil.

Miranda och Rusalka

Miranda och Rusalka

Miranda Liljeström


Egentligen fick jag Mama-Mia från början, en jättesöt och snäll Haflinger, mon hon var väldigt jobbig att rida och totalt skänkeldöv. Så jag bytte. Det har varit dåligt väder hela veckan, så ridbanorna är stora lerbad och vägen till sandtaget är förstörd, så vi fick inte bada med hästarna. =(  Varning för tråkig spökvandring, man kunde gissa var alla spökena skulle vara, men det bra uppväger det dåliga och jag har fått massor av nya kompisar. Det har varit en toppenvecka!

Ida och Sina

Ida och Sina

Ida Holmer


Jag heter Ida och jag är 12 år och jag har ridit Sina. Jag bodde i stuga 3 med Ellinor, Hanna och Erika. Vi hade Emma som ledare hon är bäst!

Hanna och Zieni

Hanna och Zieni

Hanna Dahlgren


Först hade jag Emil. Men nu har jag Zieni. =) Jag har ramlat av tre gånger, i leran. =( Zieni är en mysig häst och lite känslig i munnen, henne vill jag ha nästa år. Jag bor i stuga 3 och delar med Ida, Ellinor och Erika. Min ridläre heter Emma. Hon är bäst!

Felix och Kropek

Felix och Kropek

Felix Söderström


Grällsta har varit mitt första stora ridläger, och det har gett mig väldigt bra och roliga minnen. Hästen är nog stallets bästa och även ledarna är ruggigt duktiga, även om dom inte låter oss galoppera riktigt så mkt som jag hade velat. Tror och hoppas att jag kommer tillbaka.

Erika och Myszka

Erika och Myszka

Erika Ohlsson


Den häst som jag fick prova först heter Anabena, men dagen efter bytte jag till Myszka. Jag tycker att hon är en supermysig häst, men hon kan vara lite busig, eller jobbig inne på ridbanan. Spec om man står på led. Det här är mitt första ridläger, och jag vill absolut komma tillbaka hit till Grällsta. Jag kom själv, det har gått bra!

Erika och Gera

Erika och Gera

Erika Hjalmarsson


Jag red först Max men han var för seg. Så jag bytte till Ben men han var för pigg. Så nu har jag Gera! Vi har Emma som ridlärare och hon är bäst! Det har varit så roligt! Jag älskar Gera

Ellinor och Nesz

Ellinor och Nesz

Ellinor Grönkvist


Först hade jag en svart ponny som heter Liztek. Fast han var ganska jobbig att rida. Så jag bytte sen till Nesz. Han är också ganska jobbig att rida fast mycket lättare. Jag åkte hit med Hanna och delade stuga med henne och Erika H och Ida. Vi hade Emma som ledare. När jag åker kommer jag säkert sakna Nesz kanske Liztek också för båda är jättesöta!

Anna och Birma

Anna och Birma

Anna Kaplan


Jag hade den snällaste hästen! Och den bästa stugan men jag frös lite. det här var det bästa ridlägret!