Siri och Poseidon

Siri och Poseidon

Siri Sohlman


Hej! Jag har varit här på hoppläger med min egen ponny. Det har varit kul. Det var kul att bada med hästarna och att hoppa muren. Jag vill nog komma hit nästa år också. Kramar Siri och Posse.

Mimmi och Ben

Mimmi och Ben

Mimmi Lindell


Shoo! Jag heter Mimmi och har gått på hopplägret 313. Fick min älskade häst BEN! Precis som jag önskade och han är helt underbar. Det har varit en jätterolig vecka, och det har varit skönt att vi var så få i gruppen (8 st). Vi har gjort massor med roliga saker! Emma är den bästa ledaren hittils! Kommer tillbax nästa år! Kram Mimmi

Madeleine och Indeanni

Madeleine och Indeanni

Madeleine Kanfjäll


Hellow! Jag var här v.31 och hade min häst ”Anni” med mej det var SUPERKUL! Det var kul att hoppa!! Kommer kanske tillbaka. Spökkvällen var as kul! kram och Puzz Madeleine

Josefin och Lenox

Josefin och Lenox

Josefin Rosendahl


Hej! Jag heter Josefin och var här på Hoppläger, det var väldigt kul. speciellt att rida till sandtaget. Jag hade en häst som heter Lenox. Han var pigg och rolig att rida. =)

Emma och Emiliek

Emma och Emiliek

Emma Ekström


Hej! jag heter Emma och red ponnyn Emil på hopplägret v.31. Det har varit jättekul här och jag har fått många nya kompisar. Emil var jättesnäll och supersöt! Jeanette tränade oss i hoppning hela veckan, hon var jättebra. Emma vår ledare, hon var också jättebra. Vill inte åka hem =)

Emilia och Basza

Emilia och Basza

Emilia Aramo


Hej! Jag var här på hoppläger 313. Min häst var bäst. Detta läger var super skojigt, kanske bara för att jag hade den underbaraste hästen som finns BASZA! Kommer tbx nästa år =)

Ellinor och Ametyst

Ellinor och Ametyst

Ellinor Skymne


Hej! Jag  heter Ellinor och jag var här på hoppläger. Jag red på en häst som heter Ametyst. Han är jättefin och rolig att rida. Jag har haft jätte kul här på Grällsta! =)

Anna och Afet

Anna och Afet

Anna Holmkvist


Hejsan! Jag har varit på hoppläger i en vecka här på Grällsta. Det har varit kanonkul!! Afet är Grällstas finaste häst, helt klart! Alla har varit jättesnälla och roliga. Hoppas vi ses nästa sommar! Puss och Kram/Anna