Wilma och Solveig

Wilma och Solveig

Wilma Wretvall


Heter jag, jag gillar Solveig. Jag gillar Tova och Maria, fär dom lär mig mycket. Valpi är också snäll. Men jag är 8 år.

Thomas och Pegasz

Thomas och Pegasz

Thomas Wadefjord


Jag heter Thomas. jag har haft det jätteroligt. Jag har aldrig ridigt så mycket förens nu. Min häst hette Pegasz. Han var trög men jättesnäll! Jag kan absolut tänka mig att återvända hit, men min familj. Fullt upp varje dag och det har varit uppskattat!!

Sofie och Kontusz

Sofie och Kontusz

Sofie Brantlind


Jag heter Sofie Brantlind jag är 12 år. Jag rider Kontusz (Tussen). Han är jätte gullig, men lite busig. Jag älskar hästar, men ibland kan det vara lite läskigt.

Sofia och Ronja

Sofia och Ronja

Sofia Wikegård


7 år, Älskar hundisarna, min häst heter Ronja. Ganska kul att rida. Poolen är bäst!

Mona och Zieni

Mona och Zieni

Mona Brantlind


Jag rider Zieni och idag var hon jätte pigg. Idag har vi galopperat på volten. Jättekul!! Lyxit att barnen har egna aktiviteter när vi rider.

Mia och Mon Cherie

Mia och Mon Cherie

Mia Zabel


Heter jag och är här med mina två döttrar. Jag hade inte ridit innan jag kom hit men nu har jag travat och galopperat och ridit över bom. Det är superkul. Vi har haft en riktigt solig och varm vecka och lärt känna många trevliga människor. Jag har ridit Mon Cherie.

Katarina och Leo

Katarina och Leo

Katarina Brantlind


Jag gillar Leo och gillar att bada i poolen, jag gillar att trava. Jag har galopperat barbacka.

Julia och Solveig

Julia och Solveig

Julia Wadefjord


Jag heter Julia! Jag är 9 år. Jag har ridit Solveig. Hon är snäll. Dom har hundar dom är jättesnälla. Speciellt Valpi. Jag har haft det jätteroligt den här veckan.

Fanny och Kontusz

Fanny och Kontusz

Fanny Zabel


Heter jag gillar min Tussen. Jag gillar läraren Tova. jag gillar att rida barbacka och trava.

Emma och Pay

Emma och Pay

Emma Zobel


Jag heter Emma Zobel jag är 9 år. Jag har gått på ridskola i 2 och ett halvt år. Jag rider Pay!! Vi gör olika aktiviteter.

Elin och Pay

Elin och Pay

Elin Josefsson


Jag tycker om Pay, att rida, kaniner, hundarna och godiset. Jag tycker också om alla kompisar.

Catharina och Mon Cherie

Catharina och Mon Cherie

Catharina Hast


Heter jag. Sist jag red var sommaren 1978 på ett ridläger i Exiter/England. Imorgon är vår sista dag här på grällsta familjeläger. Bra men mkt tuff vecka. Jag och dottern Sofia har jobbat hårt på hästryggarna.

Camilla och Pegasz

Camilla och Pegasz

Camilla Sääf – Josefsson


fick en ide om att åka på ridläger tillsammans med min dotter Elin, 7 år. Hur kul som helst att återuppväcka alla gamla hästkänslor och att umgås med Elin! Pegasz hette min häst för veckan.

Beatrice och Ronja

Beatrice och Ronja

Beatrice Wadefjord


Jag herer Beatrice Wadefjord och är 6 år. Jag gillar att rida på Ronja och bada o poolen. Jag har haft en jätterolig vecka.

Anna och Zieni

Anna och Zieni

Anna Wadefjord


Jag heter Anna Wadefjord och har ridit Zieni denna veckan. Det jag minns är galoppen ute och fina soliga dagar med min familj. Vi har haft fullt upp vilket passar oss bra!