Sofia och Rusalka

Sofia och Rusalka

Sofia Berg


Hej! Jag heter sofia Berg och var här på allmänt ridläger vecka 31. Jag delade stuga med min kompis Ella. Jag red Rusalka. och hon var jättesnäll och Gullig =) Det har varit en rolig vecka på GRC.

Olivia och Aramis

Olivia och Aramis

Olivia Siera


Hej! Jag heter Olivia och jag var här vecka 31. Under veckan hade jag Aramis. Han var jätte snäll och bra att rida. Jag bodde i stuga 18 med mina 2 kompisar Emilia och Felicia.

Matilda och Alegro

Matilda och Alegro

Matilda Pantajärvi


Jag hade Alegro under den veckan jag var här. Jag kom hela vägen hit från Kiruna! Det var en lång bilresa hit men det var det värt. Jag sov i stuga 12 med Erika, Maggan och Karro =) Dressyren och Spökkvällen var roligst 😛

Josefine och Cyganek

Josefine och Cyganek

Josefin Wetterstrand


Hej! Jag heter Josefin Wetterstrand och är 10 år. Jag bodde i stuga nr. 8. Jag kände en kompis, Laura Rieser när jag kom. Sen flyttade vi ihop med Natalie och Natalie.

Felicia och Nesz

Felicia och Nesz

Felicia Backlund


Hej, jag heter Felicia Backlund och är 13 år. Jag bor i västerås. Hästen som jag hade heter Nesz. Han var jättesnäll. Jag bodde i stuga 18 tillsammans med Emilia och Olivia. Det har varit en jätterolig vecka här på GRC! =)

Erika och Myszka

Erika och Myszka

Erika Pikkarainen


Jag kom hit från Kiruna med Matilda. vi bodde i stuga 12 med två jättetrevliga tjejer. =D Jag var här i en vecka och jag red Myszka, hon var jättegullig och snäll 😉 Det har varit soligt och härligt här på GRC ;P

Emilia och Sina

Emilia och Sina

Emilia Wahlberg


Hej, jag heter Emilia Wahlberg och är 13 år. Jag bor i västerås. Min häst som jag hade heter Sina. Jag bor i stuga 18, med Felicia och Olivia. Det har varit en rolig vecka här på GRC.

Ella och Liztek

Ella och Liztek

Ella Johansson


Hej! Jag heter Ella Johansson och var här på allmänt läger. Stuga 19 delade jag med min kompis Sofia Berg. Jag red ganska många hästar men jag tyckte mest om Aramis och Rusalka