Rebecka och Leo

Rebecka och Leo

Rebecka Bökelund


Hej jag heter Rebecka bökelund. och är 12 år. jag var här vecka 30 – 2008. Jag bodde i stuga 8 med Angelica, Daniella, Aurora, Lisette, Jennifer och Amelie. Jag hadde hästen Leo. Han var bäst! Roligaste lektionen var hoppning. Jag hadde Linnea som ridlärare och han var jättebra. Leo är bäst!

Malvina och Cega

Malvina och Cega

Malvina Martinsson


Hej. Jag är 13 år och heter malivina Martinsson. Jag kommer från Göteborg. Jag var här vecka 30 år 2008. Hästen jag red heter Cega och var jätte ”goo”. Jag bodde i stuga 12 med 2 andra tjejer som hette Johanna och Aniela. Allt var superkul med det roligaste var att rida ut. Det här var en utav dom bästa veckorna i mitt liv, så jag kommer sakna Grällsta jättemycket. Puss och Hej!

Linn och Gazela

Linn och Gazela

Linn Holman-Fäldt


Hejsan. Jag heter Linn Holman-Fäldt och jag är snart 14. Jag var här vecka 30 2008. Jag har ridit Gazela och hon är en jättesöt fux. Hon är jättesnäll men väldigt pigg. Jag bodde i stuga 11 med Josefin, Isabelle och Julia

Josefine och Mama-Mia

Josefine och Mama-Mia

Josefin Engström


Hej. Jag heter Josefine Engström, jag är 13 år och kommer från Uppsala. Jag var här vecka 30 2008. Jag red en ponny som heter Mama-Mia. Hon var jättesnäll. Jag bodde i stuga 11 med Linn, Isabelle och Julia.

Johanna och Zorro

Johanna och Zorro

Johanna Engstrand


Hej. Jag heter Johanna Engstrand och jag är 13 år. Jag kommer från Stockholm och jag var här vecka 30 2008. Jag red en häst som heter Zorro. Han var jätte snäll. Jag bodde i stuga 12 med Malvina och Aniela. Det jag tyckte var roligast var när vi red till sandtaget.

Daniella och Kola

Daniella och Kola

Daniella Isaksson


Hej jag heter Daniella Isaksson. Och jag är 12 år. Jag hade med mig min egna ponny, som heter Kola. Vi var här i en vecka bara, men jag skulle vilja vara här längre. Jag bodde i stuga 8 med Rebecka, Angelica, Amelie. Linnea var vår ledare, hon var jättesnäll. Jag hade jätteroligt på mitt tidläger!

Angelica och Nesz

Felicia och Nesz

Angelica Ringborg


Hej, Jag heter Angelica Ringborg. Jag var här v.30 år 2008. Hästen jag hade heter Nesz. Han var urgullig! Han var lite seg i skritten men i traven och galoppen… Han var musblack och världens snällaste. Jag var här för 4 år sedan med min kusin (kille) Då åkte vi båda från stockholm (som i år) Denna vecka har varit sqkit kul. Jag har bott i stuga 8 med Rebecka, Daniella, och Amelie. men hon åkte hem på onsdagen. I andra rummet intill vårat sov 2 (tre, men den ena fick feber och åkte hem.)tjejer som heter Aurora och Lisette. Puss och Hej Angelica Ringborg

Aniela och Macapo

Aniela och Macapo

Aniela Eklund


Hej! Jag heter Aniela Eklund och är 14 sommrar. Jag var här vecka 30, år 2008. Jag hade med mig min egna häst som heter Macapo men kallas Macki. Jag bodde i stuga 12 med 2 andra tjejer som heter Johanna och Melvina. Det roligaste på veckan var när vi red till sandtaget och badade med hästarna. PUSS!