Sofia och Pinia

Sofia och Pinia

Sofia Strand


Hejsa i Kallebyxan där i skärmen! Jag heter Sofia och är 13 år. Jag åkte hit med Josefine och Johanna! Vi bodde i stuga 11 med dem och en annan tjej, Emma. Jag red Pinia den här veckan och e världens bästa häst! <3 Jag älskar Pinia men än nånting annat i världen! <3 Jqag träffade Elli, Madde, Emma, Malin och tusen andra mer.

Rebecca och Rusalka

Rebecca och Rusalka

Rebecca Jansson


Hej jag heter Rebecca. Jag är 11 år och jag kommer från Västerås. Jag red Rusalka den här veckan. Jag har tyckt att den här veckan har varit rolig.

Josefine och Talin

Josefine och Talin

Josefine Gillbrand


Tjena,tjena. Jag heter Josefine och jag åkte med Johanna och Sofia. Jag träffade Emma, Elli, Madde, Erica, Emilia, Hanna, Karin, Rebecka och Camilla. Jag red på Talin  (Han var bäst.) han var het och bra på att simma. Det har varit jättekul här och kommer nästa år… vem vet? Då kanske jag tar med en egen häst. många kramar Josse

Johanna och Ametyst

Johanna och Ametyst

Johanna Magu


Hejsan jag heter Johanna och jag är 13 år! Jag red Ametyst och han är bara bäst, jag kommer sakna alla här på grällsta. Linnea är bara bäst!

Hanna och Krokodyl

Hanna och Krokodyl

Hanna Myrehed


Hej och Hopp! Jag heter Hanna och är en Lajvande hästtjej från Tillberga, Västerås. Jag har ridit Krokodyl den här veckan, och han har varit helt underbar. Mycket ben i hoppningen bara. Hoppas få ta med honom hem!

Erika och Zorro

Erika och Zorro

Erika Gunnarsdotter


Hej! Jag heter Erika och är 16 år, detta är mitt fjärde år på grällsta. Red Zorro (som alla tidigare år) och han är lika fin som alltid! Kramar Erika

Emilia och Macapo

Emilia och Macapo

Emilia Eklund


Tjo jag heter Emilia och jag var här med min häst Macki. Dock blev han sjuk under veckan och jag fick rida Afet istället. Som oxå var jättefin att rida. Veckan har varit GREAT. Älskar alla människor här och kommer att sakna dom ofantligt mycket!

Embla och Mama-Mia

Embla och Mama-Mia

Embla Listen – Hedlin


Hej jag heter Embla. Jag är 14 år. Jag red på Mama-Mia. Man kan säga att jag fick jobba en del med henne. Veckan på grällsta var superrolig men många nya kompisar.