Malin och Leo

Malin  och Leo

Malin Lönn


Hej jag heter Malin Lönn. Jag är 11 år och jag har ridit i 6 och ett halvt år. Jag gick på rid och fritidslägret. Jag hade Leo. Vi red barbacka och det var kul. Vi har också hoppat någon dag. I vanliga fall rider jag på Högbo Ridklubb på min ponny American Dollar. Som jag haft i bara 4 månader! Jag vill redan tillbaka. Tack för allt här på Grällsta! Hej då!

Ida och Kontusz

Ida och Kontusz

Ida Tufvesson Puronne


Hej jag heter Ida Tufvesson Puronne. Jag är 11 år och har ridit i 8 år och på det här lägret red jag ”Tussen”. Vi red barbacka och då red vi med händerna i luften och sen fick vi byta hästar. =) Jag var med på rid och fritidslägret. Vi hade Therese som ledare och Jeanette som ridlärare. Sen fick vi en till ledare som heter Elin. 😛 Jag rider på två stycken ridskolor som heter Ågesta och skrevsta. Mina favorit hästar är: Flingan, Norton, Joe, Ivanhop, Kask och Banjo. Jag längtar redan tillbaka! Hejdå

Frida och Mascot

Frida och Mascot

Frida Blomqvist


Hej! Jag heter Frida Blomqvist och jag är 11 år snart 12. Jag bor i Sandviken. Jag var med på rid och fritidsläger. Jag har ridit på Mascot. Jag älskar honom. Han är jätte söt och jätte snäll. Vi har haft jättekul den här veckan. Vi hade Therese och Elin som ledare. Dom var jättesnälla. Och våran ridlärare heter Jeanette. Jag tyckte hon var jättebra. I vanliga fall rider jag på ridskolan Högbo ridklubb. Fast på min egna ponny. Hon heter Backeåns Shelly och är en B-ponny. Hon är BÄST! Vi har också fått jättegod mat av Gunilla. Tack för allt! Längtar redan tillbaka!

Fia och Pinia

Fia och Pinia

Fia Murakas


Hej, Jag heter Fia Murakas och är 11 år. Jag har ridit Pinia den här veckan. Hon var snäll och söt. Men lite busig i galoppen när man rider barbacka. Jag höll på att ramla av en gång. =) Jag var med på rid och fritidslägret. Vi hade Therese som ledare och Jeanette som ridlärare. Dom sista dagarna fick vi en till ledare som hette Elin. Jag rider annars på ridskola och stallet heter Ekelunds stuteri. Jag gillar mest att hoppa! (med häst) Hejdå och ha det bra, jag längtar redan tillbaka! JAG VILL TILLBAKA!

Emma och Kingstone

Emma och Kingstone

Emma Johansson


Hej! Jag heter Emma Johansson och är 10 år snart 11 i höst. Jag har ridit i snart 7 år och här på Grällsta red jag Kingstone, jag har ridit Mama-Mia med. Tack alla på Grällsta! Hej då.

Elev 2008, Vecka 27 – ID203

Annie Andersson


Tjenamors! Jag heter Annie Andersson och kommer ifrån Sandviken. Jag gick på rid och fritidsläger. Och fick först prova hästen Mama-Mia. Men hon var inte min typ. 🙂 Då fick jag ”Neffe” som jag trivdes med! På Grällsta Ridcenter finns det fullt med Jack Russel hundar som jag gosade med. Det var mysigt. Hej då alla snälla ledare,Therese, Elin och Jeanette. Vi fick den goda maten av Gunilla Hardenborg! Tack för allt!