Vilma och emil

Vilma och emil

Vilma Litens


Hej! Jag heter Vilma Litens. Jag är snart 12 år gammal. Jag har haft Max, men bytte till Emil 5:e dagen för att Max behövde vila. Jag kommer från Rättvik. Jag tyckte det var roligt att hoppa på ridlägret. Jag tyckte att båda hästarna var jätte snälla.

Martina och Myszka

Martina och Myszka

Martina Magnusson


Hej jag heter Martina Magnusson!! Och jag red Myszka, hon var jätte mysig att rida. Jag tyckte det här lägret var jätte kul! Jag bor i Heby och är 12 år.

Louise och Cyganek

Louise och Cyganek

Louise Berg


Hej! Jag heter Louise och är 11 år. Jag red en ponny som heter Cyganek. Han är jätte bra att rida och äger på att hoppa! Han är en B-ponny. Han är jättesöt och jättesnäll. Kommer sakna honom! Hejdå från Louise och Cyganek

Linnea och Gera

Linnea och Gera

Linnea Håkansson


Hej! Jag heter Linnea Håkansson och är 12 år. Jag red först på Ametyst men han var för stor, sen provade jag Pay men han var för seg. Till sist fick jag en häst som heter Gera, Hon är jättepigg men snäll! Hejdå kram Linnea.

Emelie och Liztek

Emelie och Liztek

Emelie


Hellojsan! Jag heter Emelie och är 12 år. Jag hade en häst som heter Liztek. Liztek är bäst! Jag åkte hit med min kompis Linnea. Vi har haft jätte kul! Jag älskar Liztek. <3

Elin och Ben

Elin och Ben

Elin Torrång


Hej! Jag heter Elin Torrång. Jag är snart 13 år gammal. Jag har haft Ben. Han var snäll och glad. Jag kommer från Rättvik. Det var roligt att hoppa på ridlägret.

Caroline och Aramis

Caroline och Aramis

Caroline Jansson


Hej! Jag heter Caroline Jansson. Jag är 12 år gammal. Jag hade Aramis. Han var jätte snäll. Det var roligast att hoppa. Jag kommer från Heby utanför Sala.