Therese och Nefretete

Therese och Nefretete

Therese Lindberg


Hej! Jag heter Therese Lindberg. Jag har varit här i en vecka, man kan säga att jag är 13 år för jag fyller år imorgon. Jag kom hit den 21 juni och jag åker hem den 28:e. Jag red hästen Neffe, Han var busig men bra!

Michaela och Ben

Michaela och Ben

Michaela Olsson


Hej! Jag heter Mickaela Olsson. Jag har varit på läger 260. Min häst hette Ben. Han var toppen! Jag är 11 år. Jag tycker att det var kul här. Jag har haft ledaren Josephine Augustsson.

Madeleine och Polon

Madeleine och Polon

Madeleine Saers


Hej Jag heter Madeleine Saers och var här vecka 26. Jag red Polon och han är verkligen snäll. Jag är 10 år och älskar hästar. jag går i Rosa gruppen. Min lärare heter Josephine. Jag har haft kul här.

Linnea och Helmut

Linnea och Helmut

Linnea Wahlfridsson


Hej! Jag heter Linnea Wahlfridsson. Jag har varit på Grällsta vecka 26 år 2008. Jag hade hästen Helmut. och han är superbra! Och jag hade Josephine Augustsson som lärare. Jag tycker att det har varit kul här. Jag är 11 år och jag tycker att leka färleken, barbacka och havet stormar är kul!

Isabelle och Ballada

Isabelle och Ballada

Isabelle Saers


Hej! Jag heter Isabelle Saers och jag är 13 år. Jag har varit på läger 260. Jag har haft hästen Ballada och hon var väldigt snäll. Jag har haft läraren Josephine Augustsson. Jag tyckte det var jättekul här och jag  vill gärna komma tillbaka snart!

Isabelle och Bass

Isabelle och Bass

Isabelle Wibäck


Hej! Jag heter Isabelle Wibäck och jag är 13 år. Nu har jag varit här i en vecka och jag har haft hästen Bass. Han var jättesnäll! Jag hade Josephine Augustsson som ledare. Det har varit jätte kul här på Grällsta!

Filippa och Mama-Mia

Filippa och Mama-Mia

Filippa Goh


Jag heter Filippa Goh. Jag är 12 år. Jag rider Mama-Mia hon är jättefin! Ridlärarna är jättesnälla och det är jättekul att vara här.

Felicia och Leo

Felicia och Leo

Felicia Liljegren


Jag heter Felicia Liljegren och har varit här på läger 260. Jag har ridit Leo och har haft ledaren Josephine Augustsson. Det har varit jättekul här. Leo var ganska bra att rida och jättesöt. Jag har haft jättekul!