Rebecca och Gazela

Rebecca och Gazela

Rebecca Lundberg


Hej Jag heter Rebecca Lundberg och är 93:a. Jag har ridit Guzella och hon är helt underbar. Det roligaste var att galoppera och att bada vid sandtaget. Jag åkte hit med Camilla Sandström och min syrra och hennes kompisar.

Michaela och Ametyst

Michaela  och Ametyst

Michaela Bergfeldt


Hej, jag heter Michaela och är 13 år. Jag red på Ametyst och han var helt underbar. Det roligaste med lägret var att bada med hästarna.Jag åkte hit med Marica Lindberg.

Marica och Pinia

Marica och Pinia

Marica Lindberg


Hej Jag heter Marica.Jag har ridit Pinia och hon är jättesöt och rolig att rida. Men jag skulle ha Myszka, men hon var för svår riden för mig. Det roligaste var nog att hoppa.

Johanna och Lenox

Johanna och Lenox

Johanna


Hej. Jag heter Johanna men kallas Jonna. Jag är 14 år och kommer från stockholm. Den här veckan har jag ridit Lenox. Han är underbar. Det roligast var att rida på långritt och bada.

Emma och Kropek

Emma och Kropek

Emma Jettel


Hallå!
Jag heter Emma Jettel och är 91:a. Jag hade Kropek som är bäst! Den här veckan har varit extremt rolig och jag kommer aldrig glömma när vi red och badade med hästarna! <3

Elin och Newada

Elin och Newada

Elin Waesterberg


Hejsan!
Jag heter Elin Waesterberg. Jag kommer från stockholm och är 16 år. Jag har ridit Newada den här veckan. Hon är jättsöt och snäll! Det roligaste var att rida långritt och galoppera i sandtaget och bada! =)

Camilla och Hazena

Camilla och Hazena

Camilla Sandström


Hej hej!
Jag heter Camilla Sandström och är 15 år och kommer från stockholm. Den här veckan red jag Hazena som är  jättesöt och jätterolig att rida. Det roligaste den här veckan var att galoppera och bada i sandtaget! XD