Sofia och Figaro

Sofia och Figaro

Sofia Härnvall


Jag var här på hoppläger och jag red Figaro. Jag bodde i stuga 18 md Aurora. Figaro är pigg att rida men lite hård i munnen. När figge var hos tandläkaren så red jag Pegasz. Han var bra.

Sanna och Tycjan

Sanna och Tycjan

Sanna Sartori


Jag har ridit Tycjan och han är helt underbar! Jag hoppas verkligen jag får honom på 2 veckors (jag ska också dit). Vi hade Sara (Rasa( och Susanne som ledare, och jag har iaf lärt mig jättemycket. Jag kommer verkligen sakna alla andra och Tycjan, om jag inte får honom. Och alla vi ska hit nästa år har jag bestämt!

Sandra och Zieni

Sandra och Zieni

Sandra Olsson


Jag har ridit Afet, Kosa, Markus och Zieni. Afet var rolig att rida men tyvärr lättskrämd. Kosa Var världens sötaste häst men jag kom aldrig över hindrrna med henne. Markus red jag typ i 15 min så jag kan inte berätta så mycket om honom. Zieni är fin och har helt underbart hoppsätt! Men hon är jättesnabb men det är bara för att hon tycker det är så kul. Susanne är en bra ridlärare och Sara en bra ledare (super). Kommer SAKNA!

Rebecka och Molstabergs Max

Rebecka och Molstabergs Max

Rebecka Eliasson


När jag fick veta att jagf skulle ha Max så blev jag jätteglad! När vi gick för att hämta alla ponnyer så stod alla vid ponnyer vid grinden förutom Max! XD. När jag red för första gången på Max så testade han mig och försökte bocka av mig XD. Jag har haft jättekul här och lärt mig jättemycket. Och lärt känna många nya vänner <3. Jag vill inte lämna grällsta för jag har haft jättekul./Pözz Pözz I <3 Max
JAG VILL HYA MAX!

Felicia och Max

Felicia och Max

Felicia Andersson


Jag kom hit ganska nervös, men med stora förväntningar. När jag fick veta att jag skulle rida Bass så hade jag ingen aning om hur han var. Vi gick till hagen och när jag såg den sööööta bruna ponnyn så blev jag kär <3 Bass var helt underbar att rida, när vi skulle galoppera första gången så testade han mig lite, men sen gick det bra (a). Det visade sig att Bass gillade att hoppa. Jag har fått många nya vänner.

Fanny och Bolka

Fanny och Bolka

Fanny Björkman Sjölund


Jag har ridit världens bästa häst… BOLKA! Vi har hoppat nästan alla slags ”läskiga” hinder. Jag ska nog hyra Bolka om jag lyckas övertala min pappa och mamma. Vi har haft världens bästa ledare och ridlärare Sara och Susanne. Puss puss /Fanny<3

Evelina och Geva

Evelina och Geva

Evelina Schåman


Jag red på världens bästa sto ponny Geva som är en underbar fux med lite stickelhår i sig. Jag och Anna bodde i stuga nr. 17. Kommer att sakna Geva/Helmut och Sara extremt mycket! Jag kommer tillbaks nästa år då på 2 veckors läger.

Caroline och Adam

Caroline och Adam

Caroline Hultman


Jag hade ingen aning om vad Adam var för häst när jag fick veta att jag skulle ha honom, men så fort jag träffade honom så visste jag att jag inte skulle byta bort honom ens om man använde våld. Han har blivit superfin och jag vill jättegärna hyra/köpa honom. Älskar honom otroligt mycket!

Aurora och Polon

Aurora och Polon

Aurora Åström


Jag och Sofia sov i stuga 18. Polon hoppar jättebra. och Maximus är bäst i skogen. och Pedro är bra på att bocka. Jag gillar Valpi!

Annahita och Malwin

Annahita och Malwin

Annahita Amini


Jag red världens bästa Malwin, han har varit underbar från första sekund. Vi Hade Sara och Susanne som ledare och lärt oss jättemycket. Jag och Sanna har bott i stuga 15. Nu ska jag också på 2-veckors läger. Ska ha malwin <3 (a). Kommer att sakna Malwin men mest alla underbara människor. (Mulwin <3 Anna & Filippa <3 Snaramis)

Anna och Helmut

Anna och Helmut

Anna Nygård


Jag red världens bästa ponny, Helmut. Vi hade Sara och Susanne. Jag bodde i stuga 17 med Evlina. Jag kommer att sakna Helmut sååå mycket, och alla vänner förstås. Jag hoppas jag kan komma tillbaka nästa år och jag hoppas jag får Helmut igen. <3

Amanda och Walia

Amanda och Walia

Amanda Hofgren


Jag fick höra namnet Walia och visste ingenting. Sen när vi skulle hämta våra hästar i hagen och jag såg henn tänkte jag, gud va stort (a), men när jag red henne var hon världens bästa! När hon hoppar, hoppar hon jättfint. Jag har fått jättemånga roliga och snälla kompisar och Susanne och Sara (våra ledare) har lärt oss jättemycket. Jag bara måste få hyra Walia, hon är helt underar. Pöss & Kram