Martina och Newada

Martina och Newada

Martina Torstensson


Jag red Newada alla tre veckorna jag var här! Jag sov i stuga 2 med Josefine och Elsa. Det var skitkul att hoppa för Susan och att rida ut till sandtaget. Tack för dom här tre veckorna!!! =) <3

Lisa och Murphy

Lisa och Murphy

Lisa Danielsson


Hejsan! Jag hade med mig en egen häst som heter Murphy. Det var jätte kul att rida och bada med hästarna men dressyr och hopplektionerna var också roliga. =) Jag sov i stuga 3 med Erika, Marie och Emelie R. Jag hade en skitrolig sommar. <3

Josefine och Axa

Josefine och Axa

Josefine Karlsson


Hej hej, jag har varit här på konfaläger i tre veckor nu! Det har varit jättekul för jag och min nordsvenska travare Axa, har gjort stora framsteg. Det roligaste var att hoppa bana och att rida till sandtaget och bada. =) Hoppas på att komma tillbaka nån gång i framtiden!

Ingrid och Molstabergs Max

Ingrid och Molstabergs Max

Ingrid Nyström


Jag har haft 3 roliga veckor här på Grällsta. Den bästa hästen jag red på var Max. Han är en jättesöt B-ponny. Han var fin i både dressyr och hoppning. Jag sov i stuga 4 med Ida, Paulina och Emmy. Det har varit väldigt kul. =)

Ida och Zula

Ida och Zula

Ida Pettersson


Jag har varit här på Grällsta i 3 jätteroliga veckor. Jag red många olika hästar under veckorna men den som var bäst var helt klart Zula! Roligast under lägret var när vi skulle till sandtaget och badade och simmade i vattnet. Vädret har varit jättebra hela tiden. Jag sov i stuga 4 tillsammans med Ingrid, Emmy och Paulina. Vi hade väldigt kul tillsammans! =)

Erika och Wozz

Erika och Wozz

Erika Lunden


Hej Jag har varit här i tre veckor. Det har varit skoj. Jag hade med mig en häst som heter Wozz, som jag red varje dag utom när vi hade gymkhana. Då red jag och min grupp Balada och Kosa. Det roligaste var när vi red till sandtaget det var kul att både bada och galoppera i sanden! Dressyrtränaren hette Kristin för henne red vi typ 5 gånger. Hon var bra. Jag sov i stuga 3 med Emelie, Lisa och Marie. Det var skojiga veckor!