Sophia och Bombina

Sophia och Bombina

Sophia Gyllenhammar


Jag heter Sophia och jag var på konfaläger 2008. Jag bodde i stuga 13 med Berna och Cassandra. Dom två första veckorna red jag Bombina, söta Bombi!! Hon trivdes jag verkligen med. Den sista veckan fick jag underbara Zula, som jag verkligen trivdes med. 🙂 Här på Grällsta fick jag massa nya kompisar och erfarenheter. Ledarna har varit otroligt tjatiga :), roliga och underbara (Sara och Emelie) TACK!

Maja och Rusalka

Maja och Rusalka

Maja Granström


Jag heter Maja och Konfirmerade mig på Grällsta 2008. Jag skötte (i ordning) Anabena, Rusalka och Cega och red Gera, Cega och Rusalka. Alla hästarna är fina men Rusalka är min absoluta favorit!!! Cega gick som en symaskin, Gera var asspedad och Rusalka var stel då och då, men jag älskar dom ändå. Roligast var det att bada i sandtaget och rida barbacka. Jag bodde 2 veckor med Lisa i stuga 14 och en vecka i stuga 16 med Linda och Lisen. Ledarna var väldigt jobbiga och man hittade dom aldrig när man behövde, men dom ägde ändå!! Tack alla som gjort mina tre veckor oförglömliga!

Lisa och Pegasz

Lisa och Pegasz

Lisa Lund


Jag heter Lisa. Jag var här på ridläger och konfirmation år 2008. Jag bodde i stuga 14. men jag missade andra veckan (av 3) pga. Vattenkoppor. :”( Jag skötte Pegasz och Max, och jag red Kania, Kropek/”Pippi” och Markus. Love ”em all. Jag kom hit med Maja Granström, vi och några andra hade s**t kul hela tiden (nästan). Vi hade solsken och jättevarmt nästan hela tiden. Vi ”liftade” med traktorn till kyrkan på tisdagar och söndgar =^.^=

Julia och Maximus

Julia och Maximus

Julia Rosen


Jag heter Julia och jag var här på konfaridläger 2008. Jag bodde i stuga 15 tillsammans med Helena. Den första veckan red jag Maximus (Musse) och Liztek. Musse blev jag helt kär i för han är så himla söt och jätterolig att rida. Andra veckan fick jag Krokodyl och Afet. Krokodyl tyckte jag var väldigt trevlig men jag kände mig någon för stor på han. Jag tyckte även Afet var en jättefin häst som jag gärna hade velat ta med hem =). Jag har fått jättemånga nya kompisar och ledarna Sara och Emelie har varit BÄST! Tack för härliga veckor =)

Helena och Birma

Helena och Birma

Helena Lundqvist


Jag heter Helena och jag var här på konfaläger sommaren 2008. Jag bodde i stuga 15 tillsammans med Julia =) Dom första två veckorna red jag fina Anabena och efter det red jag Figaro som jag inte gillade så mycket. Dom sista dagarna har jag ridit Birma och hon gillade jag väldigt mycket. =) Jag har haft tre roliga veckor här på Grällsta med mycket bus. Jag har fått många nya vänner och jag kommer garanterat tillbaka igen. Ledarna Sara och Emelie har varit jättesnälla och trevliga. Tack för allt Grällsta!! =)

Cassandra och Malwin

Cassandra och Malwin

Cassandra Svensson


Hej. Jag heter Cassandra. Jag var på konfaläger 2008. Jag bodde i stuga 13 tillsammans med Berna och Sophia. Den första veckan red jag på Hazena, hon var superfin. Andra veckan red jag på Talin, han var underbart söt. Sista veckan red jag på Bombina. Hon var megagullig. Vi hade fint väder nästan hela tiden, det var tur för vi fick bada med hästarna =) Kyrkbesöken varje tisdag och söndagar var jätte mysiga. Ett stort tack till ledarna Sara och Emelie, ni är bäst!