Linnea och Tempo

Linnea och Tempo

Linnea Löfstrand


Hej, jag heter Linnea Löfstrand och är 15 år. Tog med egen häst till detta konfirmationsläger 2008. Tempo heter han. och han är en dansk import. Jag har träffat många vänner och har haft skitkul! Ledarna rockar! =) Saknar alla redan! Grällsta is the shit!

Jenny och Cambozola

Jenny och Cambozola

Jenny Löfstrand


Hej! Jag heter Jenny Löfstrand och är 15 år. Jag bor i Nyköping och var på konfirmationsläger här i 3 veckor. jag hade med mig en egen häst (Ponny) som heter Cambozola. Hon är skimmel och arabkorsning. Det bästa på lägret var att träffa alla nya vänner! Kommer sakna dem!

Emma och Richo

Emma och Richo

Emma Blomqvist


Hej jag heter Emma Blomqvist och är 15 år. Jag bor på Lidingö. När jag åkte hit tog jag med mig min ”lilla” häst Richo. Tiden här på Grällsta har varit underbar men ni blir inte av med mig ännu. Bara för ett litet tag. JAG KOMMER TILLBAKA!!!

Cornelia och Something Special

Cornelia och Something Special

Cornelia Svensson


Hej! Jag heter Cornelia Svensson och är 15 år. Jag bor i Uddevalla. Jag hade med mig min ponny Something Special (kallas för Smulan). Det har varit jättekul här, roligast var att bada i sandtaget. Kommer sakna alla kompisar!

Caroline och Mazetti

Caroline och Mazetti

Caroline Bronsman


Hej! Mitt namn är Caroline Bronsman och jag är 15 år. Jag bor i Lerum. (utanför gbg) Var här med min egna pålle, Mazetti ”Maserati” =) Det har varit massa mycket roligt här och speciellt alla människorna! Samuel är btw skitcool! =D