Zandra och Cega

Zandra och Cega

Zandra Lundgren 14 år Solna (sthlm)

Jag var på hopplägret och innnan det var jag på  2.v och hade världens bästa Cega, jag bodde i rum nr, 1 med Julia, Emma, och Jennifer, jag hade Carro och Annica som ledare, dom är bäääst! jag ska hyra Cega över vinterhalvåret . jag har haft det jätte bra som alla andra år. längtar tills nästa år när jag kan komma tillbaks till grällsta(två veckors) och alla ledarna , (ni vet ju vilkan ni är!) ha det bra.

Stina och Helmut

Stina och Helmut
Stina Dufva 12 år Sandviken
Jag har varit på hoppläger här på Grällsta v.30. Jag haft ponnyn Helmut, han har varit jätte bra och duktig. Helmut har varit helt underbar och är bäst här på Grällsta. Jag bodde i stuga 11 med Marrie, Jeffi och Lisa. Jag har haft super kul här på Grällsta och lärt mig mycket. Ledarna är jätte bra och snälla, Carro har varit vår ridlärare.

Samantha och Owen

Samantha och Owen

Samantha Sandy 11 år Smedjebacken

Heej! jag heter samantha och jag red min egen häst, han heter owen. jag har ramlat av en gång. Jag dela stuga med Amanda, Cecilia och Michaela. vi hade jette kul! Jag har ridit den lilla hästen Solveig, vi hoppade, jätte kul! Ha det jätte bra här på grällsta! 

Michaela och Cyganek

Michaela och Cyganek

Michaela Strandberg 10 år Stockholm

Jag har haft Cyganek, men kallade honom Cygge. Han var pigg, ibland lite lat. Han hoppade lite roligt, men var söt i boxen. Här på GRC var det kul, men en lite kylig pool >.< Jag delade stuga med Samantha, Amanda o Cecilia. Då hade vi stuga nr. 4, den oseriösa ^^ Åkte nästan av på vattenmattan, men kravlade mig upp i sista sekund. Muren gick bra, och dom vanliga hindren, men inte vattenmattan! Fotade ganska mycket, även när Samantha red Solveig.

Maria-Therese och Max

Maria-Therese och Max
Maria-Therese Espinosa Olsson 12 år Gävle
Hällow, jag kallas Marrie och har varit med på hopplägret v. 30. Jag red Max och han är helt underbar. Först blev jag tilldelad till Grand men jag bytte seda till Max. I år var det första gången fö mig på grällsta och jag tyckte att det var jättekul. Jag kom hit med mina kompisar Stina och Jeffi. Jag bodde i stuga 11 tillsammans med Stina, Jeffi och Lisa. Nu är lägret snart slut och jag kommer sakna er alla, speciellt alla från Guldgruppen <3 Hejdå!

Lisa och Nesz

Lisa och Nesz

Lisa Hansen 15 år Stockholm

Hej! :). Nu har jag vart här i 6 dagar och tiden har gått så fort. Jag har ridit en liten d-ponny som heter Nesz. Nesz var i början seg, men efter lite bestämdhet blev han bättre. Nesz är annars en hoppglad och lättriden ponny. Han är duktig i dressyren och rolig att rida. Jag red för Caroline och Annica, de var tålmodiga och stod ut med vårat tjat. Roligast på lägret var att hoppa ”vattenmattan” och att leka ”Gymkhana”. Själva lägret i sig var skit roligt. Kommer sakna Grällstad. Det var allt för mig. Hare bäst. Puss och Hej 🙂 !

Julia och Myszka

Julia och Myszka

Julia Mårtensson 13 år Stockholm

Jag var här på hopplägret v. 30 och jag hade hästen Myszka. Mina ledare hette Karoline och Annica, dom var jättebra och snälla. Myszka var snäll och mysig i stallet och jättetrevlig att rida, pigg och duktig. Hon var speciellt duktig på att hoppa fast hon var lite vinglig. Hon är underbar och jag hoppas att jag får hyra henne i vinter! Själva lägret var också bra med bra ledare, mat, stugor, hästar och ett fint och rymligt område. Jag tyckte om Grällsta jättemycket och tror att jag ska hit nästa år igen med Zandra! 🙂

Jennifer och Bianco

Jennifer och Bianco

Jennifer Eriksson Larsson 13 år Sandviken

Tjaa! Jag var på hoppläger v 30, Jag red Bianco min egena ponny. Har Även provat Rokmen och Bass. Lägret var kul, Jag Bodde i stuga 11 med Marrie Stina Och Lisa. Ledarna var bra vi hadde Annica och Carro. 

Jennifer och Rusalka

Jennifer och Rusalka

Jennifer Johansson 14 år Stockholm

Jag red Rusalka, men innan jag red henne fick jag prova 4 Hästar xD Grällsta är det bästa lägret som finns. det roligaste här är nog att rida barbacka och hoppa muren. Rusalka älskade att stå och mysa i spiltan med Edd bredvid sig och jag skämde nog bort henne lite med godiset 😀 I stugan bodde jag med Zandra, Julia, Emma och mig själv 😀 Nr.1

Emma och Polo

Emma och Polo

Emma Nelson 14 år Stockholm

Jag va på hoppläger v.30. Då hade jag ponnyn Polo, han va as bra. Men han gillade o bocka när man red barbacka. Jag delade stuga med Zandra, Julia och Jennis. Roligast på lägret var så klart hoppningen, men det var kul med dressyren och att rida ut också.  

Cecilia och Pedro

Cecilia och Pedro
Cecilia Lindblom 11 år Västerås
Jag var på hopplägret och red Pedro! Han var jätte bra. Det var jättekul att hoppa och Pedro var super duktig fast lite seg. Det var första gången jag var på grällsta och jag är jätte nöjd! Lektionerna var lärorika och maten god för det mesta. Puss och Kram!

Amanda och Edd

Amanda och Edd

Amanda Eklund 12 år Västerås

Jag har ridigt Edd och det gick jätte bra. Han är jätte snäll och hoppar som en gud. Hela veckan här på grällsta var jätte rolig och jag har lär mig en hel del. Alla ledarna var jätte snälla. Men  min ridlärare Carro va den absolut bästa. Jag bodde i stuga 4 med Samantha, Michaela och Cecilia.  Det var en jätte bra vecka!