Sofia och Pay

Sofia och Pay
Sofia Hellsten 12 år stockholm

Hej jag heter Sofia och jag är 12 år. Jag har ridit Pay på det här lägret, han är jätteduktig och snäll men det kan ta en stund att få igång honom ibland. Pay har en skön galopp, och skön att sitta barbacka på. Jag har bott i stuga nr 4 tillsammans med min kompis Moa, som jag åkte tillsammans med. Jag har haft det jättebra här på Grällsta.

Sigrid och Pegasz

Sigrid och Pegasz
Sigrid Wahlin 13 år Svennevad

Hejsan! heter Sigrid och red pegasz under vecka 25 :D, han var den snällaste hästen som jag någonsin ridit på. Jag bodde i stuga13 med Sandra och Linnéa, hade väldigt roligt under denna vecka den bästa på hela sommaren kommer gärna tillbaka 😀

Sasha och Mascot

Sasha och Mascot
Sasha Engström 15år stockholm

Jag red Mascot som är jättesnäll och gnäggar väldigt mycket. Han är rädd för det mesta, bland annat sockerbitar och vattenmattan. Han har jättemjuk rygg och gillar att hoppa. Jag bodde mest i stuga 16 och sedan flyttade jag till stuga 15.

Sandra och Nesz

Sandra och Nesz
Sandra Johansson 14år Pålsboda

hej jag heter sandra o jag är 14år. jag bor i pålsboda, utanför örebro. jag var här v.25. jag hade nesz, han var snäll.jag bode i stuga 14,med sigrid o linnea.

Nathalie och Adam

Nathalie och Adam
Nathalie Neiglick 14år Stockholm

Hej, jag heter Nathalie och är fjorton år, jag red på Kropek i en dag men han blev sjuk. Efter det har jag haft Adan <33 han var bäst på allt och är gulligast (och Kropek) 🙂
Jag var på Grällstads enveckasläger. Jag bodde i stuga tolv med Jessica, Alice och Linda.
Vi hade det jättekul! Alla ledare var jätteroliga x)

Puss åkram skumbanan//Nathalie

Moa och Max

Moa och Max
Moa Holm-Sundblad 12 år Stockholm

Hej jag heter Moa och jag är 12 år.Jag red den söta hästen Max han är jättesnäll ! Han är snabb i galoppen men kan vara seg att få igång.Han hoppar högt och det var väldigt kul att hoppa med honom,man märker att han blir glad när han hoppar. Jag bodde i stuga 4 tillsammans med min kompis Sofia.
Jag har haft det jättekul här !

Malin och Kalia

Malin och Kalia
Malin Sundmark 14 år Stockholm

Jag red Kalia hon är jette snäll, hon är inte så skön att rida barabacka på, men det går. Cega är snäll och pigg, hon gillar att hoppa. Markus är lite bättre att rida barbacka på, han är pigg att rida ut på, men när man rider till hagen är han ganska seg. Jag gillar att hoppa och galoppera. Gymkana är ganska kul om man inte har för pigg, eller för seg häst.

Lotta och Helmut

Lotta och Helmut
Lotta Curden 13 år Hässelby

Hejhej! Jag heter Lotta och red på Helmut. Helmut är stallets sötaste ponny och han är jättetrevlig att rida på. Lägret var trevligt och jag fick många nya kompisar, visserligen var jag inte nöjd med allt. Men det kan man ju inte alltid vara! Tack och hej!

Linnea och Kontusz

Linnea och Kontusz
Linnea Andersson 14år Sköllersta

jag var här v. 25 & då red jag Kontusz(tussen) han var jätte snäll och urgullig!! ;D han var jätte rolig att hoppa med , jag bodde i stuga 13 med Sigrid & Sandra , roligast var nog att hoppa & gymkahna sen så var det roligt när vi gjorde leken ”sockerbiten” jag kom 2:a yeah ! kmr sakna alla <333

Linda och Pinia

Linda och Pinia
Linda Othberg 14år Kungsängen

Hej jag heter Linda och jag fyller snart 14 år. Jag red på Pinija, sötas av dom alla! Hon blev piggare när man skulle hoppa och jätte glad. Jag bodde i stuga 12 med Jessica, Natalie och Alice. Det var jätte kul på Grällsta 🙂

Jessica och Basza

Jessica och Basza
jessica pratin 13år kungsängen

hej jag heter Jessica och jag var här vecka 25. Jag red Basza hon var jätte bra men lite svår i början. Jag bode i stuga 12 med Linda, Nathalie och Alice. Jag trivdes väldigt bra här och alla var jätte snälla och trevliga.

Evelina och Solveig

Evelina och Solveig
Evelina Arndt 12år Haninge

jag heter Evelina och var här vecka 25 .Jag red solveig och Evita

Emma och Nordyk

Emma och Nordyk
Emma Litvinov, 14 år, Stockholm

Jag var här på ridläger år 2007 vecka 25 och red hästarna Nordyk och Ben. Till en början blev många av lägermedlemmarna missnöjda med ridningen och sin häst och vi tyckte att det skulle bli bättre. Efter en dålig hopplektion och ett telefonsamtal med en arg pappa ändrade sig lärarna och bestämde sig för att låta oss få en hopplektion till. Sedan dess har ridningen varit mycket bättre och alla fick som de ville, dock var det två lägermedlemmar som åkte hem. Även om det var väldigt kul här hade de ett annat ridsystem än vad vi är vana vid och vi tror dessvärre att vi inte tänker åka tillbaka hit igen. Men jag fick ut mycket av veckan jag varit här och jag tror att jag har lärt mig en del saker – trots att det inte var ridläraren som lärt mig det.

Ellen och Cyganek

Ellen och Cyganek
Ellen McManus 13 år Solna

Hej jag heter Ellen McManus, jag är 13 år och bor i Solna. Jag bodde i stuga 5 med Evelina och jag red Cyganek. Det har varit jätteroligt.

Alice och Edda

Alice och Edda
Alice Olsson 14 år Stockholm

Jag heter Alice och var på Grällsta vecka 25 år 2007. Jag hade Edda, hon var supergullig. Det var superkul att hoppa henne! 🙂 Jag och mina kompisar Jessie, Natha och Linda bodde i stuga 12, alla var jätteroliga! Lägret var jättekul och ledarna var supersnälla. (;

Alice och Grand

Alice och Grand
Alice Lindell 12 år stockholm

Hej jagg heter Alice och jag red Grand på lägret han var jätte snäll att sköta men lite busig och rida för han bockade. Jag ramla av 4 gånger på honom. jag bodde i stuga 18 men Agnes hon red Neffe.

Agnes och Neffe

Agnes och Neffe
Agnes Gårdebäck 13 år Saltsjöbaden

Jag heter Agnes och har ridigt Neffe. Han är jättesnäll men han gillar inte att gå ensam på spåret, då kan han bli lite fånigt och vägra gå fram. Men annars är han supersnäll, både att rida och i spiltan. Han gillar att ligga ner och sova i spiltan men är alltid pigg på lektionerna. Jag bor i stuga 18 tillsamans med min kompis Alice. Det har varigt jätteroligt här, särskilt när vi fick sova i tältet och all ridning såklart!