Viktor & Mascot

Viktor & Mascot


Viktor 12 år, Lindalen / Tungelsta

Först hade jag en häst som hette Kontusz fast man kallade honom för Tussen. Jag gillade att bada, vi badade mycket också! Jag red mycket på Tussen fast jag fick dela Mascot sen. Vi har också sovit i tält det var jätteroligt och jag har lärt mig mycket om att rida, och jag har ridit barbacka!

Viktoria & Evita

Viktoria & Evita


Viktoria 9 år, Stockholm


Jag heter Viktoria. Jag har haft Evita som min hast, hon är jättebra att rida! Det var skumpigt när man red henne. Man kunde inte rida lätt. Jag tycker det var kul när vi travade i damsadel. Min storasyster är också har hon går i hoppgruppen. Jag tog med mig Emma och Vilja som kompisar. Jag har haft jättekul här!

Vilja & Solveig

Vilja & Solveig


Vilja 8 år, Enköping


Jag heter Vilja och är 8 år. Jag är inte rädd att sova hemifrån och jag har inte hemlängtan. Jag har Solveig och hon är världens bästa häst! Jag skulle tagit med mig mitt marsvin men det dog. Jag tog med mig mina två kompisar Emma och Viktoria.

Lova & Pay

Lova & Pay


Lova 7 år, Stockholm


Jag har haft Pay han var bra. Rida damsadel var roligt. Det var roligt att åka på kärran upp till dom stora hästarna.

Laura & Pay

Laura & Pay


Laura 8 år, Skogås

I början så red jag Polo sen bytte jag till Pay, båda var jättesnälla. Det var jätteroligt att rida i damsadel och det var roligt att trava. Det var roligt att sova i tältet, jag fick jättemycket halm i håret.

Fredrik & Zelva

Fredrik & Zelva


Fredrik 12 år, Tyresö

Min häst heter Zelva, hon är jättesnäll tycker jag. Jag tycker det var jättekul här det känns som att man inte vill åka hem. Rida barbacka var kul. Och det har varit väldigt fint väder.

Emma & Mascot

Emma & Mascot


Emma 8 år, Stockholm


Jag har ridit Mascot. Han var jättesnall. Det var väldigt kul att sitta i damsadel. Det var kul att trava! Jag trivs väldigt bra här och jag har fått tre nya kompisar. Och längtar alltid till lektionerna.