Viktoria och Birma

Viktoria och Birma

Viktoria Rylander 12 år Sundsvall

Jag är en glad tjej som älskar hästar särskilt min läger häst Birma. Andra dagen bockande hon av mig men dom andra dagarna gick det bra, det var en kul vecka på Grällsta jag bodde i stuga 8.

Unn och Mascot

Unn och Mascot

Unn Andersson 12 år Stockholm

Jag rider Mascot. Alla i snorgröna gruppen bor i stuga 8. Det har varit en rolig vecka.

Ronja och Leo

Ronja och Leo

Ronja Kalsson  10 år  Örebro

Jag rider Leo han är Jätte söt . Han är Lite bråkig När man Rider. Han snäll . Jag har bott i  stuga 8. Jag tyckte det var Kul.

Martina och Polon

Martina och Polon

Martina Westman 13 år Stockholm

Hej, jag bor i stuga 8 och rider Polon, jag vart väldigt glad över att få höra att jag skulle ha Polon. Många sa till mig att jag aldrig skulle vilja hoppa av efter jag satt på, och sant var det. Han är jätte trevlig att rida. Jag har haft jätte roligt under denna vecka, lärt känna många nya och roliga vänner. Sofia våran ridlärare har vart jätte bra och jag är glad över att jag kom hit.
 

Josefine och Kontusz

Josefine och Kontusz

Josefin Håden 11 år Örebro

Hej jag heter josefin och jag har varit på Grällsta ridläger. Det är var väldigt kul och jag hadde en häst som hette kontusz och han var är en Konik. Jag bodde i stuga åtta med min kusin Ronja och mina andra rumskompisar.

Emma och Nefretete

Emma och Nefretete

Emma Johnson 12 år knivsta

Hej jag heter Emma och jag rider Nefretete han kallas Neffe, alla i snorgröna gruppen bor i stuga åtta en större modell . Jag går på allmänt ridläger jag tycker att det är roligare än hoppläger som jag gick på förra året för då hoppade man 2 gånger om dagen det blev lite tråkigt på allmänt gör man olika saker 😀 

Emma och Hell

Emma och Hell

Emma Moberg 13 År Sundsvall

Jagär en snäll tjej som älskar att rida. Mina rumskompisar var snälla.Hästen jag hade på Lägret heter Hell Han är jätte snäll häst fast han kan vara lite sur ibland.Det var jätte kul att rida ut och hoppa. 🙂

Berna och Pay

Berna och Pay
Berna Thorne 14 år Stockholm

Hej mitt namn är Berna, jag var här vecka 30 på allmänt läger! jag har haft urkul, jag hade Pay, jag hade honom förra året också, han är helt underbar, jag älskar honom. Jag kom hit med Martina och Unn och vi bor i stuga 8 men resten av gruppen. Vi har gjort allt möjligt, hoppat, dressyr, ridit barbacka, ridit ut, gymkana och massa annat. tack och lov för att Grällsta finns säger jag bara! hare bra, puss hej!