Sofie och Alegro

Sofie och Alegro

Sofie Sandin 13 år

Hej, jag heter Sofie och är 13 år. Jag var här v.29 och hade Alegro <3. Det är andra året jag är här och är här med min tvillingsyster Emelie. Alegro är bäst, jag hade honom förra året också!! Veronica är världens bästa ledare!!

Sofia och Pinia

Sofia och Pinia

Sofia Strand 12 år

Hej! Jag heter Sofia. Jag är 12 år och hade först Pay sedan Pinia! Jag fick rida Mascot en gång också!! Jag åkte hit med min bästa kompis Johanna! Pay och Pinia är bäst!

Linnea och Grand

Linnea och Grand

Linnea Morell 12 år

Hej jag heter Linnea. Jag red på hästen Grand!! Han är bäst i världen. jag är 11 och ska fylla 12 år. Jag ”ska” hyra Grand.

Kajsa och Myszka

Kajsa och Myszka

Kajsa Andersson 12 år

Hej! jag heter Kajsa. Jag var här i en vecka och red Myszka. Hon är helt underbar! Jag är 12 år. Jag åkte hit med Lissie, Jacko, Carro och Linnea. Jag träffade många nya kompisar.

Johanna och Helmut

Johanna och Helmut

Johanna Götze Johansson 11 år

Hej jag heter Johanna jag är 11 år och jag har ridit på Helmut! Helmut är bäst!!!!

Johanna och Kontusz

Johanna och Kontusz

Johanna Magu 12 år

Hejsan! Jag heter Johanna och är 12 år i augusti. Jag red Tussen/Kontusz han är lite seg men absolut bäst!!! Jag är här med min bästa kompis Sofia. Jag har träffat Linnea, Carro, Kajsa, Johanna och Lizze.

Felicia och Pedro

Felicia och Pedro

Felicia Götze 12 år

Hej jag heter Felicia och är 12 år. Jag red på Pedro den veckan jag var här. Pedro är bara så himla bäst. Jag var här vecka 29, läger 290. Pedro är så himla gullig =) Pedro är svart och b eller liten c ponny. Jag var här med mina 4 kompisar Johanna, Linnea, Carro och Kajsa. Ännu en gång Pedro är bästa ponnyn.

Emelie och Polo

Emelie och Polo

Emelie Sandin 13 år

Hej jag heter Emelie, det är mitt andra år här och jag red Polo. Han är BÄST!!! Jag är 13 år och är här med min tvillingsyster Sofie. vi hade världens bästa ledare Veronica.

Caroline och Hjalmar

Caroline och Hjalmar

Caroline Nyiri 12 år

Hej! Jag heter Caroline. Jag var här på läger 290. Jag hade med mig min egna häst hjalmar. Han är en c-ponny. Jag är 12 år. Jag åkte hit med mina hästkompisar Linnea, Jacko, Kajsa och Lisse. Jag har även träffat många nya kompisar. ps. Hjalmar är bäst! ds.