Ronja och Hell

Ronja och Hell

Ronja Malmborg 13 år

Tjena, jag heter Ronja och jag har ridit Hell. Han är underbar och bäst! Alla kallar mig knäckebröd, det har blivit mitt smeknamn här. Jag är 13 år gammal. Jag har fått många nya kompisar och haft kul. puss och kram<3

Martina och Mon Cherie

Martina och Mon Cherie

Martina Lundberg 14 år

Hejsan! Jag heter Martina och jag red Mon Cherie. Hon är en jättefin häst. jag var här år 2007, datumet 14/7 – 21/7. Jag är 14 år gammal och hade kul här på Grällsta. Ha det bra!

julia och Leo

julia och Leo

Julia Fritiofsson

Hej jag heter Julia. Jag red först på Cyganek sen på Max och den häst jag har nu heter Leo. Grällsta äger.

Isabelle och Cyganek

Isabelle och Cyganek

Isabelle Lantz

Hejsan! Jag heter Isabelle, Jag ska åka hit mera gånger… Jag red Cyganek. Han var bäst! Jag kom hit själv men har träffat massa vänner. mina rumskamrater heter Felicia, Anna, och Ellinor. Grällsta ÄGER!

Felicia och Edd

Felicia och Edd

Felicia Ekstrand 13 år

Hallojsan! Hag heter Felicia och är 13 år. Jag red på Edd. Han är toppen i galoppen =) jag var här 14/7 – 21/7 och fyllde 13 den 21! Grällsta är toppen.

Ellinor och Mogil

Ellinor och Mogil

Ellinor Söderberg 14 år

Hejsan svejsan! Jag heter Ellinor och är 14 år. När jag var här red jag Mogil. Jag var här året 2007 14/7 – 21/7. Jag hade en jätterolig vecka och kommer verkligen att sakna Grällsta. Grällsta är ett av de bästa läger jag varit på!

Elev 2007, Vecka 29 – Mathilda

Mathilda Josefsson 14 år

Hej hopp Galopp! Jag heter Mathilda och på lägret red jag Zieni! hon var jätte söt och stor. Bäst i världen! Jag var här år 2007 från 14/7 – 21/7. Ridlägret var jättemysigt bäst var att rida barbacka till hagarna, och förståss alla nya kompisar! heja Grällsta!

Catarina och Markus

Catarina och Markus

Catarina Forsbäck 14 år

Hej hej! Jag heter Catarina och jag är 14 år. Jag red Markus, han är en fin häst. Jag var här 2007 14/7 – 21/7. Jag hade kul här på grällsta!

Camilla och Nesz

Camilla och Nesz

Camilla Eriksson 14 år

Hejsan jag heter Camilla och är 14 år. Jag kom hit ensam men träffade många nya kompisar här. Jag har kallats för Fluff hela veckan =) jag red på Nesz. Han är helt underbar. Jag bodde tillsamans med Martina, Matilda och Julia. ps. Glassgubbeskylten är het!

Anna och Nefretete

Anna och Nefretete

Anna Björklund 12 år

Hej jag heter Anna och är 12 år- Jagf hade hästen Neffe. han är urgullig! Jag var här 2007, från 14/7 – 21/7. Det godaste på lägret var snickers glassarna. jag hade en jättebra vecka!