Bed & breakfast

Bed & breakfast

Bed & breakfast

Välkommen till ett mysigt boende i natursköna Västmanland.

Kom och bo hos oss. Grällsta Ridcenter är beläget i det vackra Västmanland. Den vackra naturen i vår närmiljö ger dig underbara upplevelser. Skog med fina promenadstigar cykelleder samt nära till en omtyckt golfbana.

Grällsta ligger endast 20 minuters bilväg från Västerås centrum och 10 minuter från Sala. Busshållplats ligger i direkt anslutning till anläggningen.

Vi erbjuder en behaglig vistelse med möjlighet att hyra häst så lång tid som önskas och på det sätt du vill. T.ex. Uteritt, hoppning, dressyr tillsammans med en personlig tränare eller alldeles för dig själv. Vi har en fantastisk anläggning med möjlighet till ridning på våra natursköna ridvägar! Prova att rida i paddocken eller ridhuset! Efter ridturen kan du bara njuta av ett härligt boende och en smakfull frukost. Vi kan ordna lunch och middag.

Boende

Våra gäster hos oss är här som besökande till Grällsta eller till kursdeltagare. Som besökare kan anledningen vara att rida en dag eller två eller ha bokat specialridning utöver det kursutbud som finns. Vi erbjuder övernattning med frukost året om.

I vardagsrummet finns TV och i allrummet finns internetuppkoppling. Rummen innehåller täcken och kuddar. Övriga sängkläder samt handdukar medtages. Frukost ingår i priset. Ni kan även beställa lunch och middag (måste förbeställas). På sommaren i matsalen och övrig del av året lunch respektive middagspåe.

Avbokning av rum senast 12.00 dagen innan.

Stugor

Man bor i 4-bäddsstugor med servicehus intill med dusch, toalett, bastu samt pool sommartid. Vi har 20 stugor med totalt 88 platser.

Rum i logementbyggnad

Tvåbäddsrum (över- och undersängar) i logementbyggnad med nybyggda duschar och toalett i korridor. Tillgång till kök för egen frukost finnes med kyl och frys. Vi har 13 rum med totalt 30 sängplatser på logementet.